Miért a hitelstart?

Köszöntjük a HS-Hitelstart Kft. oldalán!

Nagy örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtisztel minket, bízunk benne, hogy hasznosnak ítéli majd az itt töltött időt! :)

Jelzáloghitel átütemezésre van szüksége, amivel vállalhatóbbak leszek a kiadások?

 • Belefáradt a keresgélésbe és összehasonlításba a Jelzáloghitel + CSOK témában?
 • Nincs ideje az ügyintézésre, de gyorsan kell egy banki hitel, gyorskölcsön?
 • Néha már dúdolja is a Magyar Bankok hívásvárakoztató zenéit?
 • Nem szeretne órákig sorban állni a banki ügyek intézése miatt?
 • A legjobb Megtakarítási, befektetési, lehetőségek érdekelik?
 • Kedvező adósságrendezési hitel megoldásokat keres?
 • BAR – listás-ként érdekelik a hitel lehetőségek?

Hitel, megtakarítás és biztosítás – Miért éri meg velünk dolgozni?

Egy hitel felvétel, vagy egy megtakarítás elindítása sokak számára egyszerű feladatnak tűnik, egészen az első olyan pontig, amikor váratlanul homok kerül a gépezetbe. Felelős rendszerint nincs, a probléma pedig mindig bonyolult, ahogyan annak megoldása is az.

Akik már kerültek ilyen helyzetbe, azok ismerik a menetrendet:

A telefonos ügyfélszolgálat és a bankfiók közötti ingázás ki tudja meddig, mert lemaradt egy pecsét, vagy hibásan lett megadva egy adat, esetleg hiányzik egy fontos dokumentum. Egy-egy ilyen hiba akár hónapokkal is meghosszabbíthatja a hitel felvétel ügyintézési idejét, vagy a megtakarítás elindítását.

A HS-Hitelstart Kft szolgáltatáscsomagja egyszerre kínál megoldást mindezen problémákra!

Hogyan működik a hitelstart.hu rendszere – Hogyan dolgozunk?

Egy rövid űrlap kitöltése után munkatársunk megvizsgálja a lehetőségeket, majd e-mail-ben vagy telefonon tájékoztatja Önt a legjobb pénzügyi megoldásokról. Általában több lehetőséget is bemutatunk annak érdekében, hogy Ön valóban a leginkább megfelelő szolgáltatást választhassa ki, amellyel hosszú távon is elégedett lesz.

Ezt követően könnyen áttekinthető listába szedve elküldjük Önnek, milyen dokumentumokra lesz szükség az induláshoz, valamint milyen hivatalokban elengedhetetlen az Ön személyes jelenléte (ha van ilyen).

Miután minden szükséges dokumentumot összegyűjtöttünk, munkatársunk felveszi a kapcsolatot a kiválasztott pénzintézettel és kezdeményezi a szolgáltatás elindítását. Célunk, hogy az Ön számára a lehető legkevesebb idő és energia ráfordításával minél rövidebb idő alatt elérjük a kívánt célokat.

Milyen előnyökkel jár a hitelstart.hu szolgáltatása?

 • Nem kell banki ajánlatokat olvasgatni naphosszat, egyszerűen csak kitölti az adatlapot és 1-2 órán belül már az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat kell összehasonlítania.
 • Mindig van kit felhívni, ha valamilyen kérdése van az adott pénzügyi szolgáltatásról, aki gyors, szakszerű válaszokat ad kérdéseire
 • Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a lakossági és vállalkozói hitelek valamint megtakarítások területén
 • Kiépített kapcsolatrendszerünket használva jelentősen lerövidül az ügyintézés ideje, gyorsabban elindul a hitelfelvétel vagy megtakarítás
 • A váratlan helyzetekre rutinos megoldásokkal reagálunk, sok időt megtakarítva és sok bosszúságtól megszabadítva Önt.
 • Folyamatosan a legfrissebb lehetőségeket kutatjuk, így később is számíthat ránk, ha a kiválasztott pénzügyi megoldás helyett jobbat találunk, azonnal tájékoztatjuk Önt
 • Munkánkat megrögzött precizitással végezzük, ezért biztosan nem marad ki semmilyen fontos dokumentum, ami miatt elhúzódik az ügyintézési idő.
 • Kapcsolatban állunk szinte az összes magyarországi bankkal, aminek köszönhetően egyszerre több tucat pénzügyi megoldás közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Érdekesnek találja szolgáltatásunkat, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot az Önnek szimpatikus elérhetőségen!

Úgy döntött, próbára teszi tudásunkat? Kérjen ajánlatot ezen a linket, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Elégedett ügyfeleink
Szentendre

Tisztelt HS-Hitelstart Kft.!

Ezúton szeretném megköszönni hozzáértő, minden esetben precíz, megbízható, gyors munkájukat. Az ügyintézés gördülékeny menete nagy mértében megkönnyítette dolgunkat. Kollégáik szakértelmének köszönhetően alapos tájékoztatást kaptunk, így nem merült fel semmilyen váratlan probléma a hitel folyósítása kapcsán.

Köszönettel,

Szabó Balázs

Kecskemét

Tisztelt HS-Hitelstart Kft.!

Rendkívül hálás vagyok az azonnali segítségükért, valamint a pontos tájékoztatásért.  Köszönöm Önöknek, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is tudtak útmutatást adni. A sikeres adósságrendező hitelem óta bátran ajánlom Önöket ismerőseim körében.

További munkájukhoz sok sikert kívánok a jövőben!

Tisztelettel,

Somodi Márta

Tisztelt HS-Hitelstart Kft.!

Köszönöm a HS-Hitelstart Kft.-nek az alázatos munkát a gyors jelzáloghitelemmel kapcsolatban. Korábban nem gondoltam volna, hogy egy hitelfelvétel ennyire egyszerű, zökkenőmentes is lehet. Maximálisan megbíztam Önökben, és mennyire jól tettem, hiszen teljes mértékben azt kaptam, amit ígértek.

Köszönöm.

Bencsik Mariann